Σύλλογος Αγ. Δημητρίου, Αλμυρού


ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Τ.Κ. ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ, ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ

2014-09-29 11:00
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,  29/09/2014
ΑΡ. ΠΡΩΤ.:5
 
ΠΡΟΣ:ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΈΡΓΩΝ ΠΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΠΕ ΣΠΟΡΑΔΩΝ
Υποψη κ. Σ. Καρέτσου
Ελ. Βενιζέλου & Αναλήψεως, 
Τ.Κ. 38100 -  ΒΟΛΟΣ
 
ΚΟΙΝ.:ΔΗΜΟ ΑΛΜΥΡΟΥ
Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας
Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών
Τ.Κ. 37100 -  ΑΛΜΥΡΟΣ
 
ΘΕΜΑ:  ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Τ.Κ. ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ, ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ
Σχετικά με το ρέμα που αναφέρεται στο θέμα, σας γνωρίζουμε ότι το τμήμα που βρίσκεται εντός των ορίων του οικισμού είναι πολύ μικρό και θα μπορούσε να ενταχθεί στις διατάξεις του άρθρου 1 παρ. 2 του Ν.4258/2014 (μικρά υδατορέματα) και να απαλλαγεί από την διαδικασία οριοθέτησης.
Επίσης στις ειδικές διατάξεις του Άρθρου 5 παρ. 3 του Ν. 4258/14, αναφέρει ότι « Τμήματα υδατορεμάτων, εντός εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως ή εντός ορίων οικισμών, που κατ’ εξαίρεση προτείνονται να διευθετηθούν με τεχνικά έργα κλειστής διατομής, οριοθετούνται με ελάχιστο όριο το εύρος καταλήψεως των τεχνικών έργων. Η επιφάνεια της ζώνης του υδατορέματος πάνω από την κλειστή διευθετημένη διατομή, χαρακτηρίζεται κοινόχρηστος χώρος, ο οποίος δεν προσμετράται στο απαιτούμενο ποσοστό κοινόχρηστων χώρων της πόλης ή του οικισμού, κατά τις εκάστοτε ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις.» 
Συνημμένα σας αποστέλλουμε απόσπασμα χάρτη ΓΥΣ κλίμακας 1:5000 της περιοχής ενδιαφέροντος, απόσπασμα Κτηματολογικού διαγράμματος του οικισμού Αγ. Δημητρίου της κοινότητας Αχιλλείου που συντάχθηκε τον Ιούλιο του 1988 καθώς και φωτογραφική τεκμηρίωση και παρακαλούμε όπως βεβαιώσετε για τον χαρακτηρισμό του ρέματος.
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου,
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΤΟΥ
 

—————

Πίσω